Anotace: ~~~~~~:-)~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
Tak pojď...honem
dávno mám rozestláno,
povídal mi ten můj kluk
byl můj první
tak dál už ani muk
/raději/
zahřeje mě svým tělem
tak je to v sexu dáno,
byla jsem jako ze dřeva
on mě však stále
jenom na tváře líbal
a pak pošeptal.
Ty jsi to zkusit nechtěla?
Poprvní,vždyť já vím
trochu se i já holka stydím.
Tak znovu mé zlato
jdeme na to.
A potom...
Už ani nevím to je let
až s tím pravým
to sice nebylo poprvní
/nevadí/
ale o tom nechci vyprávět.
~~~~~~~~~~~