Položíš mě na oltář své touhy
Doteky prstů necháš mojí vášeň zrát
Stačí mi málo, někdy pohled pouhý
Ty dobře víš, co já si budu přát
Dech se mi krátí, jenom tiše vzlykám
To rtů ti šeptám slova bez smyslu
V objetí tvém se vlastní vůle zříkám
Bez tebe být už nechci, nemohu
Jak na vzácný nástroj na mne prsty hrají
Hluboko v duši cítím jejich tón
Starosti světa se mě netýkají
Vstupuješ do mých tajných zón
Už nikdo neví, kde snad končí
Tvoje já, kde moje začíná
Piju tvou vášeň ze tvých očí
Nic víc, než tebe nevnímám
Vzlétneme spolu mezi hvězdy
V sametu noci láskou spřízněni
Když tebe mám, už nikdy nechci
Zůstávat sama na zemi
Lexi..tak si mi připomněla jednu mojí v šuplíku schovanou.
Ať se ti plní a jsi šťastná.
Krásná báseň *
30.06.2022 09:56:03 | jenommarie
Děkuji, tak snad se ze šuplíku brzy dostane sem...
30.06.2022 11:18:15 | Lexi
To nevím, máme odluku..a jsem teď smutná..tak si to nechci připomínat hlouběji *:)
Třeba někdy kdoví. :)
30.06.2022 20:40:27 | jenommarie
Tak to chápu. Taky bych nechtěla. Smutek je špatný společník, já ho dobře znám... Dost neodbytný
30.06.2022 21:03:41 | Lexi
;) ono to bude dobrý, jen teď toto plné pocitů vzájemných..mi teď nejde..uvidím..zda se mi vrátí jistra:)). Děkuji a krásný večer Lexi.
30.06.2022 21:09:59 | jenommarie