Zmizím za temného Slunce
v odvaru mizerných dnů.
Prosím, zamíchej
po směru tepu
ku žilám mým.
Nakonec pak, vše mlhou jen
a Ty jako Sharon se slánkou v jámě chtíče
usrkávaje své slávy…
paranormální láska v rozkvětu
šeptaje do oušek,
kde zhasínají svíčky
tam korunují se hormony.
Na polštáři velké slzavé louže
stékaje z lože,
kloužou po podlaze
vpíjejí se do rýh.
Peřina potem zavlhlá,
ale žádný medový sníh.
Takové zvláštní se mi vybavili obrazy
připadala jsem si jak lžička
ve velkém hrnku..
a pak se to tím usrkáváním..někam rozuteklo:).
31.07.2022 21:06:37 | jenommarie