Anotace: 7. 8. 2022
ve tmě stanu jako smyslů zbavená
když plníš vše, co jsem řekla nahlas
když opepříš to špetkou drzých dotyků
když laskáš mě hrubě
a zlehka drtíš všechny mé touhy
a představy celou svou vahou
když se můj vesmír tříští
na výdechy a lapání po dechu
když zapomínám, co je správné
a že jsem měla nějaké zásady
jsem to pořád ještě já?