Lehounce
lehký vánek
neslyšně pronikl do pokoje
obtočil vášnivě
růžový špuntík ňadra
zahrál na holém břiše klaviaturu
její tóny sjely do vlhka
po šupinkách voňavé kůže
dívku rozezněla souhra dotyků
hedvábné řasy se zachvěly
růžové rty měkce pootevřely
lahodný sten
vykouzlil v prostoru pokoje
žhavou vášeň
nahá stehna sevřela dívčiny ruce
uvěznila prsty
dívka vydechla
oknem ven zavanula opojná
závratně panenská
vůně mládí
Přečteno 404x
Tipy 22
Poslední tipující: Frr, M.A.Rek, Emily Říhová, Sonador, Fractura cordis aperta, Amonasr, CULIKATÁ, Iva Husárková, Holoxicht, šerý, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)