Vábení stínů
Po zdi se rozlévá vábení stínů,
smícháné s vůněmi touhy a těl,
dráždivé šumění v růžovém vínu
vzrušivý rozhovor šepotem zněl.
Pohledy do očí, od něhy rozpitých,
pátravých dotyků a vstřícných přijetí,
rozsetých polibků po pažích odkrytých,
a vášní chvějících, laskavých objetí.
Hledání hebkých rtů, horkých a vlahých,
dlaň křehce laskajíc, pár hrotů vztyčených,
mazlivé hlazení po stehnech nahých
toužebné vzdychání do hlasů zastřených.
Okamžik procitá ve slastné splynutí,
přeplněn chtíčem se rozkoší zalyká,
do oblak vzneseni mávnutím perutí,
sevřeni v náručí, spánkem noc utichá.
Přečteno 399x
Tipy 18
Poslední tipující: Lonely.girl, Pittoresque, šerý, Nazarian, Psavec, Stanislav32, Marry31, Vivien, Holoxicht, Lexi, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)