Anotace: Snad mě mine
Tři svetry, o né! Mám na trámu kosy, co nezpívaj. Jedna vott Solingenu, ta je památeční, po dědovi. Pak tam visí bavorská krátká lesní na buřinu a taky ruská na jetelinu. Kdyby náhodou "VON" přišel, voptám se vodkaď přišel. A pak švihnu tou patřičnou. Já totiž na skákání gumy už nereflektuju.
03.10.2022 22:49:12 | lesan-3
ve zdraví i s Coviďátkem si přece vždycky můžeš pohrát se svým ptákem-lepší býti onanem-než-li plytkým nešťastně štvaným zasranem...
03.10.2022 18:51:22 | Frr