Anotace: I my ženský máme svý chutě
Taky bych dal 90, ale to nejde a protože ostatní Ti ubrali, tak já to vyrovnávám.
23.03.2007 21:59:00 | Psavec
No já nevím, ale nejraději ybch dala tak za 90%, ale to jaksi nejde..:( Ale jinak se mi tahle básenka docela líbila, říká toho hodně a přitom skoro nic, tedy alespoň mně..
23.03.2007 21:05:00 | Santinan Black
To je vášně po ránu... ;-)
Škobrtají Ti rýmy, možná bez nich bys ses mohla rozvášnit ještě víc... někdy brzdí v rozletu a působí nepřirozeně (promiň poučování) ;-)
23.03.2007 07:52:00 | Levandule