Anotace: …
Není žádný moula ani hlupec
Sám Schopenhauer taktně připouští
ženou nás pudy - zvířecí "šukec"
Ni hlas volajícího na poušti
Je boomer však zírá po Tinderu
doporučují mu také Badoo
když strádá - pak nejde o nevěru
Proč její dotyky sezná vzadu?
(Kým cloumá chtíč - ten pomíjí zradu)