Anotace: Pro usedlejší přátele ... na houpačce
"*"
"***"
Nikdy nebude lepší
Náš den
Odpoledne
(Poznámky v deníku)
"Pouhé úryvky vět a pár tichých výkřiků."
Tvá vize ... není příští
Prýští a lepí jak pryskyřice
Není pro všechny
Není přístupná veřejnosti
Všem loudilům
Co hrají si na pískovišti
Před domem ... rok co rok.
Jen a jen
Na mobilu.
"***"
Vždyť od rána na jednom hřišti
Hrajeme golf bez míčku
Odpal na důlek
Na jamku v bříšku
Již se daří hned v úvodu
A prsty si hrají s golfovou holí.
"***"
Krápník na zábradlí balkónu ...
také taje a neví vlastně proč.
Kapky náhledy na hru mění
Vítr se utišil
Vedro není k zalknutí
Po dalším odpalu
Míček stále není
Mezi návrším a údolím se věci dějí
Až k úplnému uzavření
Jamky
Jamek bez praporků
Mňam
Orosení
Chmýří
Pavučinky co se objevila od včerejška
Jinovatka a křižovatka ... polních cest.
Nechat se vést
Blouznit
Bloudit
Svést
Hra nekončící
Golf s jednou tyčí
Míčky v batohu
Na zádech
Leží motýl
A šampiónka turnaje obkročmo shůry zpívá.
"Jsem Tvá ... trošku jinak rozpustilá."
Dnes odpoledne z velmistrů dlouhé hry.
Někdy jí porozumí Luna
A co večer ... co večer bude.
Večernice zvědavá se ptá:
"Vždyť teprve teď ... se stmívá."
"***"
HOUPYTY HOUPY HOU
"***"
Pokračování až po pohádce.
"***"
https://youtu.be/d75WOUwcnQ8
"***"
"*"
Děkuji, od této chvíle golf miluji! :)
Měj se fajn, na houpačce, i vedle ní ;)
MOC pěkné :)
29.01.2023 13:27:33 | Ondra
Děkuji Ti Ondro za komentář.
Ať se Ti daří v životě i na Literu.
Fialový
29.01.2023 13:40:52 | Fialový metal
Asi náročné hřiště :). Nebo ses zapomněl na devatenácté jamce? Nevadí, i tak je to radoST číst ;)
19.11.2022 20:19:50 | Lexi
Zvláštní večer.
Skoro noc.
Zapomněl jsem ?
... která jamka zbývá ;-)
Číst hru ?
... když se Luna dívá ;-)
Soustředění
... na hru mizí !
Ach ... Jó
Ale proč tak náhle ...
Bez Slunce
Velmistryně zdá se
... po tmě cizí.
***
Krásný večer Lexi.
19.11.2022 21:59:51 | Fialový metal