Anotace: Muži jsou bohužel jednoduchý a touží jen... Volný verš / Bukowski
Stříkající Jitka
Zadívala se a zamilovala
nejošklivější holka ze třídy
tajemná a neoblíbená
den co den mě sledovala
Ošklivá ve tváři.. podivná holka
ale s inteligencí a dokonalou postavou
kterou skrývala pod úděsnými hadry
když mluvila s profesory plynule pěti jazyky.
Ta přirozenost, vůně a podivínství…fascinující
a totální zájmem mě dostala do kolen
kdy jsem ji podlehl a začal uctívat
a možná - mít rád - milovat.
Ta holka měla jiskru, i když byla ošklivá
ale voněla mi a já si přál ji odhalit
a uvidět to, co skrývá pod těmi hadry
ukojit ji, pořádně pomilovat a hladit.
Na prvním rande – smála se, jak muži jsou jednoduchý
a pak mě na koleji vojela a celého postříkala.
Srdce dominuje na šachovnici dne.
Zvláštní ... co vlastně všechno chce.
***
Ať se daří.
21.11.2022 14:59:17 | Fialový metal
no,,,to se dá jen závidět
21.11.2022 14:32:20 | stormeater
Chtíč a vášeň - stejně tak báseň. Si často mezi krásou nevybírá. "Co je ošklivost? Vkus jen mnohý."
21.11.2022 12:34:55 | šerý
Ženy jsou složitý, ale chtějí často totéž. Většinou chtějí víc. Ale muži většinou chtějí i něco navíc, jen je to jedno podstatnější. Zpravidla. Ne? :-)
21.11.2022 12:13:57 | kozorožka
Bohužel život člověka stává se jednou velkou hrou o potřebách, kdy vše pramení o touze, která je ovšem krátkodobá. Uspokojení, štěstí, souznění se stává každému ..snem.
21.11.2022 12:31:54 | Krahujec