Anotace: …
Nabízíte tolik opojné zdání
širokou škálu šedi - půli ze sta
zteče počitky tenze milování
chrom bondage ba i bič co slastně trestá
Ach vy toužíte po odstínech šedi?
Tak přijeďte k nám do pohraničí
Pokud vás nutkavě zápěstí svědí
máte - li pouta - disponuji klíči!
se ti podařilo mě rozesmát... což bych dnes řekla - nadlidskej výkon;) díky Ti Márty*
22.11.2022 21:11:06 | Sonador