Byli jsme tehdy spolu
a dělali to nahoru a dolů,
chtíč byl silnější než dříve,
pak nastala ta vzácná chvíle,
orgasmus se dostavil
a mnoho rozkoše připravil.
Kámasútra je naše oblíbená kniha,
chci ležet u tvého klína,
a hladit tě všude,
nová poloha z toho bude.
Na koníčka a ze zadu,
69 nápadů,
jak spojit naše těla,
která by to tolik chtěla.
Misionář není žádný vizionář,
ale naše klasika,
takže žádná panika.
Tak hoď prosím nohy do praku
a neboj se mých ataků,
které přicházejí každou chvíli,
chce to jen cvik a píli.