Nestyď se za to,
ty moje zlato,
že dobře si děláš
a blažený pocit přitom máš.
Každý z nás bez rozdílu
a je jedno z kterého oddílu,
to někdy dělává
a různé sny si v hlavě přehrává.
Muži to mají mnohem jednodušší,
je to jak pumpa na ovzduší,
ženy se musí více snažit
a někdy i částečně obnažit.
Na harfičku si něžně zabrnkat,
pak jen zavzdychat a ještě chvíli si s ní hrát,
občas i nějakou hračku si do postele brát.
Vibrátor a venušiny kuličky,
má každá žena na dně své poličky,
někdy i bičík a pouta,
začne hra na mrzouta.