Anotace: ...
I nedobytné území
teplé víno zmůže
když se vlažná konverzace
mezi ženou a mužem
poddá kouzlu okamžiku
a žena v mžiku leží nahá
Nahá? Ahá! Tak to víno prima snaha.
A já trouba bourám opevnění filozofií a jen bloudím jejím tělem, krajinou. Řekla že jsem chytrý a cestovatel. Ale jít, mám si za jinou!
Tedy, jen odlehčil jsem. Líbí se mi tvá rozvernost*
25.11.2022 19:59:22 | šerý