Večer pro dva

Večer pro dva

Zatřpytím se ve tvých očích

Jako Večernice v letním soumraku

Zatančím jako noční motýl

Svými rty na tvou kůži čtverylku

 

Do vlasů lásku chci ti šeptat

Ruce se po tvém těle rozběhnou

Chtějí si brát, na nic se neptat

Kdo ví, kde skončí jejich pouť?

 

Splašeným tepem otřásá se srdce

Tvoji chuť na jazyku dobře znám

Ze dvou se jeden stane lehce

A tenhle jeden nikdy není sám

 

 

 

 

 

 

 

Autor Lexi, 20.01.2023
Přečteno 412x
Tipy 19
Poslední tipující: cappuccinogirl, Caliéry, mkinka, Fialový metal, Sonador, Bufik, Marten, Protos1182, Psavec, Vivien, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkná originální básnička.

22.01.2023 13:35:01 | mkinka

líbí

krásné vyznání

20.01.2023 22:29:41 | stormeater

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel