Křídla z pozdního léta tvoří mé tělo,
létám jen za šera
nepodobaje se Slunci
brouzdám po smyslech
čekaje na vyvrhnutý nápoj lásky,
čas tiše líbá mou tvář,
hřebíkovitými jazyky
zatlouká…
a dopis vyrytý na srdci
nic neznamená…
Ale třeba solární energie, je prima. Nastav kolektor duše!
Máš to pěkně napsané...*
22.01.2023 15:15:36 | šerý