Anotace: ;)
Všechno je to o sexu
muž si hledá nevěstu
a žena zase ženicha
pro nový život zpod břicha.
:D
Jó..
dokud byli jen dvě pohlaví
VŠE bylo jasné
i těm málo vzdělaným.
Teď se vážně bojím říct
psst...raději obrátíme liST:)
08.02.2023 20:46:01 | jenommarie
ďábel zase ďáblici, hladící ho po líci
08.02.2023 20:30:51 | Slav Milo