Anotace: :)
Noc je dlouhá
jak má touha
co se tyčí
u Tvé Číči.
Nádherně zpracovaná romantická báseň o touze mladého muže po své vyvolené. Věřím, že je zde touhou myšlen hluboký cit a Číča je pravděpodobně nehynoucí láska této slečny v přeneseném slova smyslu. (Jen nechápu, proč je taková, abych tak řekl, nesuchá...).
Ještě nadnesu svou domněnku, že se Ti zřejmě z klávesnice někam vypařilo písmeno "P". :)
10.03.2023 17:44:29 | Koala