Po krásném milování,
usínám v postýlce své
v hlavě se mi honí
nyní sny kouzelné.
Tvé oči v nich na mě hledí
Modré a plné zářivých hvězd
Rty něžně krk můj plení
A šeptají, vezmu si tě hned
Ruce tvé žhavé hladí mě po těle
Jak krásně hravé to teď je
Cítím je všude a všude jsou
Levá i pravá, obě najednou
Cítím, jak celá vlhnu touhou
Jak nohy samy od sebe jdou
A čekám, kdy, kdy ucítím
Jak vstupuješ do mne s ním…
V tom však se probudím
K tvému tělu se přitulím
a věřím, že i ty budeš chtít
ten můj sen ráno vyplnit.