Polibek od moře
Vlahý mořský vánek,
políbil můj slaný spánek.
Modři podmaněná
jsem jen tvá.
Propadám se do mokrého písku,
nedokážu čelit jeho stisku.
Příliv až po stehna sahá,
zažívám teď pocit blaha.
V rytmu bouře, hromy, blesky,
cítím se až nadnebesky.
Energie mé tělo plní,
následuje další chvění.
Zahalená v mořské pěně,
a s každou další vlnou
mi prsty vlhnou.
Cítím, jak jsi ve mně.
Přečteno 280x
Tipy 13
Poslední tipující: V.N.Losinský, Emily Říhová, šerý, Frr, Fialový metal, Stanislav32, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)