Anotace: :)
Doteky se mění v city
a něžnost v malé krutosti
na vrcholu jsi ty
i má pýcha mužnosti
taje bývaj všelijaké
v objetí sníme únavou
u postele sklenka saké
a démanty nad hlavou
sni a odpočívej
noc je ještě mladá
já jsem strašně chtivej
hladit tvoje záda.
vystydlé saké...no toto :))
03.05.2023 18:32:06 | stormeater