Anotace: Damokles měl trochu jiný problém, než je tady ten.
Já jsem vážně Damokles,
opravdu mi, dámo, kles,
snad se toho jména zbavím,
až se jindy u vás stavím.
Tenhle boj však není marný
stačí dojít do lékárny
magistra vám poradí
možná něžně pohladí
Dneska není problém žádný
stačí kouknout na reklamy.
Všude řeší jenom sex.
Hlavně že to není třes.:))
07.05.2023 23:08:15 | jenommarie
hezký závěr.
07.05.2023 18:33:04 | Milost Slavící
jo pobavilo
07.05.2023 18:28:23 | taraodjinud