Koření
Anotace: Jen jsem to zkusila :-) Jsem tu novicka
Voníš po skořici
jako když ji lžíci po lžíci
na sebe sypeš, až si zasněžená
skořicově něžná žena
Voníš po muškátovém oříšku
když hladím tě po bříšku
nebo muškátovém květu
já si to pořád pletu
Voníš po hřebíčku
i na tvém líčku, očním víčku
když tě líbám pomaličku všude
až moje pusa po hřebíčku bude
Voníš po kari
a když vyhrnu ti šaty
tak i tam kari bude
no a co dál mi pak zbude
Voníš po badyánu
celou noc až k ránu
když zdolám tvou liánu
a najdu skrytou skrýš
Voníš po anýzu
chci tě celou kořeněnou
já udělám ti analýzu
té vůně i tvém v lůně
Přečteno 306x
Tipy 10
Poslední tipující: cappuccinogirl, Ondra, Fialový metal, šerý, Psavec, Kan, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)