2023
Pár cárů krajky, pohledy mezi polibky,
ruce bloudí dunami, chtivě křivek se chytají
prostor i svět v rytmu tančí, těla v slasti se svíjí.
Hledí mi do očí, zatímco jeho jméno šeptám;
ztrácím se ve svém těle jako on v tom mém,
k nitru lačně se dobývá, až má rozkoš se v zádech prohýbá.
Vše je nové, zapomenuté, znovu objevené, jiné...
a oba víme, že nás čeká víc.