Anotace: pro Tebe, pro Tebe, pro Tebe a pro Vás:-)
... no vy jedete, lidi ... ale zpátky na zem ... tak Šrámka jsem Ti připomněl? ... přidám si ho do sbírky ... už jsem lidem připomínal Apollinaira, Baudelaira, Hraběte, Vrchlického a určitě jsem ještě někoho zapomněl ... tak nevím ... je to dobře ... nebo špatně ... prostě je to tak ...
28.03.2007 08:45:00 | JardaCH
bradavky zmrzlé do poslední tkáně
čekajíc vyzmrzlé při nástupu
ledovým krápníkem třeš se mi o ně
zmítaje v křeči při každém zásunu
rozpouštíš mrazem zábrany
v nezmapovaných místech mého studu
27.03.2007 17:22:00 | Angua
...hleďme
...roztoužený klín
...otevřený klíčem
...z mého svazku
...dáváš mi
...pocit
...nesmrtelnosti
...lepkavou lásku
...touhou roztržený
...výkon
...dvakrát podtržený
...ledově svěží
...šílenství...
27.03.2007 15:35:00 | smudlinek
... ledově svěží ...
... ledovým jazýčkem
... olízla krápník
... pohledem svěžím
... kuži ti svléká
... bělostnou krev
... s příchutí vášně
... tu horkost
... srkáš
... z nalitého hrníčku
... potem lepkavým
... k tobě se přilepím
... otvírám
... roztoužený klín
27.03.2007 15:12:00 | Marcella