Anotace: ...
bělostná záda,
plátno touhou
ještě nepopsané
jen pro tebe
právo stanné
zbarvi mou kůži
modře a rudě
dokud jediné
bílé místo nezbude
dokud mi nezmizí
úsměv z tváře
dokud se vzdechy
nepromění v nářek
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?