Anotace: :)
Na stole leží láhev vína
jsi po ní krásnější a jiná
směješ se a padáš k zemi
i já jsem rozjařený
a tak tě beru do náruče
s recitací od Bezruče
a pak tě svléknu do naha
byla to celkem odvaha
hraji si teď s tvými ňadry
ty sundaváš mi moje hadry
a já pak ve tvém objetí
počítám tiše do pěti
abych neukončil dříve
ty krásné něžné chvíle
uvolněním svých pudů
na tvou úrodnou půdu.