Na malíčku
Anotace: nemůžu si pomoct,vlezlo na mě jaro a má mysl maturantky je zatížena sexem...
s otiskem lásky na malíčku
tvá milá jede na koníčku
***************************
a s výrazem absolutní pokory
***************************
a pocitem nesmírného štěstí
***************************
v paprsky vklíní výkřiky
té živočišné touhy
Zanechals stopy na prsou
kolébajících se v rytmu
špinavé modřinky na stehnech
vzpomínky na tebe ponesou
Přečteno 536x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)