Anotace: :)
Kde jsou ty probdělé noci
kdy milovali jsme se jako cvoci
až z nás šťáva kapala
až po dechu jsi lapala.
Kde jsou ty ero hrátky
kdy dny byly jak svátky
na tělech i v srdcích
po bezesných nocích?
Kde jsou ty chvíle objetí
vyčerpání a dojetí
snad zmizelo to samo
když řekli jsme si ano.
...říkalo se navěky...a je to pryč...;-) někde ztratil se ke komůrce klíč.
24.07.2023 21:16:42 | Marten