Anotace: ...
Tvůj pohled na dálku mě hladí,
Tvé oči Tě najednou prozradí
Ve Tvých očích se vášeň odráží,
vše, co si přeješ, Ti ukáži
Na posteli ležím nahatá,
jsem jako struna napnutá
Tvé rty na mých splynou,
mé tělo vzplane touhou
Jsem jako oheň rozpálená,
ty víš, co to znamená
Tělo na tělo se lepí,
až se přitom zpotí
Má jeskyňka je krasně vlhká,
na pořádný zásun připravená
Dovnitř a ven Tvůj penis jezdí,
má studánka pěkně přiráží
V rytmu se má ňadra houpou,
mačkáš je něžně svou rukou
Do noci se tiché vzdechy ozvou,
jen na chvíli pouhou
Ke společnému vrcholu se blíží,
vzhůru k výšinám společně teď vyletí
Troška erotického vzrušení ani po ránu neuškodí (pokud člověk zrovna necestuje do práce:))
Jinak moc pěkná, Míšo!:)
14.08.2023 07:36:07 | Žluťák