Anotace: Hmm
Jsi hrozně sexy hmm ách
Topím se v milostných hrách
Jsi hrozně sexy hmm och
Jsem paf z tvých milostných vloh
Jsi hrozně sexy hmm ještě
Proč budí mě kapky deště
~~~
Bože, já zaspala!
Už jsem si to začal brát osobně... a on jenom sen.
Ale skvěle napsaný. :)
16.08.2023 19:29:10 | Koala
:D To opravdu zamrzí - HODNĚ - takové až kruté probuzení ;)
Pěkné :)
Měj se úžasně, milá Vlaďko :)*
14.08.2023 19:45:12 | Ondra