Anotace: ...
Mraky po obloze plují,
svůj směr mají
Horké letní slunce do kůže pálí,
oslepuje nás svou září
Vítr tiše fouká,
po tváři nás jemně hladí
V horkém letním dni osvěží,
naše rozpálená těla zchladí
Obloha se náhle zatáhla,
v dáli se ozve hřmění,
blesk a hrom udeří,
první dešťové kapky padají
Déšť naše těla smáčí,
naše rty se líbají,
Polibky po roztoužených tělech putují,
ty víš, kam směřují
Roztoužená těla jasnou řečí hovoří,
dobře ví, po čem touží
Tvá chlouba opět stojí,
do mokré lasturky zamíří
Oba víme, jak to skončí,
příště další pokračování