Anotace: ...
V milování se svět zastaví,
dvě duše se v nekonečný klid spojí
Doteky plné něhy a vášně,
okamžiky bez hranic a času prožíváme
Milování je jako tanec vášně,
kde těla se v dokonalé harmonii spojují
Vzrušení a slast se v jedno snoubí,
my se ve vlnách blaha a extáze ztrácíme
V dotecích se jazyk těla objevuje,
který příběh naší lásky vypráví
Každý polibek je sladkým symbolem spojení,
v rytmu vášně a touhy naše srdce bijí
Milování je jako poezie vášně a smyslnosti,
kde slova na vyjádření našich pocitů nestači
Do oceánu vzrušení a slasti jsme ponořeni,
naše duše se v nebeské extázi vznáší
Milování je dárek, který se dává a přijímá,
je to projev lásky a oddanosti k sobě navzájem
Vzrušení, blaho a láska se prolínají,
my se na každý další společný okamžik těšíme
Milování je posvátný akt dvou bytostí,
je to dar který nám byl dán k prožití
V něm radost, sílu a naplnění nacházíme,
naše láska se prohlubuje a rozkvétá v něm
Milování je symbolem naší jednoty,
je to nekonečný tanec našich srdcí
S láskou a oddaností ho prožíváme,
naše spojení je víc než milování