Anotace: ...
Mlha se splétá z mojí touhy,
kolem mě jako nejasný sen víří
Všechny mé myšlenky zahaluje,
ve vzduchu jako magický dým se rozplývá
Touha se v neuchopitelný opar mění,
není jasná, není zcela skutečná
Se snem a fantazií se proplétá,
do stavu neustálého vytrácení mě přivádí
Ale i přes tuhle mlhu touha zůstává,
jako plamen v temnotě mě vpřed žene
Jejím tajemným vedením se vést nechávám,
k nejhlubším přáním mě však dovede
Mlha se splétá, ale já se neztrácím,
svůj vnitřní kompas sleduji,
který mi cestu ukazuje
Touha je mým průvodcem,
mým světlem v temnotě
A tak se mlha a touha splétají,
jako nedořešený příběh,
který mám stále před sebou
Někde je příběh nekonečný, tvůj je nedořešený... v tom nekonečným lítá Falco, v tom tvým tě ovládá touha... však jaká... to jsem ani z jednoho řádečku nevyčetla... jsi žena s tajemstvími:-)
31.08.2023 20:46:47 | cappuccinogirl
min příběh je nedokončený, zároveň nedořešený, mě tělo je plné touhy skryté, neukojitelná touha mě ovládá, jsem žena s tajemstvím, třeba i překvapím:-)
31.08.2023 21:10:24 | Misha