Anotace: ...
Na posteli nahá ležím,
mé tělo po Tvých dotecích prahne
Vzduch se napíná, v srdci plamen vzplanul,
tak blízko k Tobě být tolik toužím
Tvůj dech mi tváře zahřívá,
Tvoje ruce mé tělo něžně hladí
Vlna rozkoše mě ovládá,
vášeň se ve mně jako oheň rozhořela
V bouří vášně se pocity proměňují,
spojená těla těžko od sebe se oddělí
Všechny inhibice dolů padly,
jsme jedno, v tomto vzrušujícím společenství
Náš tanec v rytmu slasti se točí,
Tvůj polibek mě k nebi láká
Ohnivé jiskry všude kolem nás létají,
naše vášeň je jako plamen, který nikdy nevyhasne
Tělo a duše se v jedno spojují,
vzájemně se doplňují
Tvoje doteky jsou lék na mé rány,
ve kterém žádné bolesti nejsou
Na posteli nahá ležím,
mé tělo po Tvých dotecích prahne
V tomto okamžiku jsme jedno,
ať náš milostný tanec věčně trvá