Anotace: ...
Tvá ústa jsou jako sladký nektar,
jejich polibky mě ohromují a lákají
Mé tělo jako rozkvetlou zahradu posévají,
k extázi bez hranic a zábran se ponořuji
Všechny mé smysly se Tvými polibky probouzí,
jejich dotek mě do jiného světa přenáší
Vlny rozkoše a vášně se rozplývají,
bez ohledu na čas a místo se unášet nechávám
Tvá sladkost mě jako nejlepší víno omamuje,
Tvé polibky jsou jako magický elixír
Veškeré inhibice a pochybnosti ve mně rozpouštíš,
bez ohledu na riziko se Tobě odevzdávám
Tvými ústy se mého srdce dotýkáš,
jako nejjemnější píseň na sluchu mě hladíš
S vášní a touhou nekonečnou mě líbáš,
na každý Tvůj polibek se těším
Tvá láska je jako ohnivý tanec na mém jazyku,
Tvé polibky jsou jako déšť na žízeň mé duše
Posévají, probouzejí a rozpalují mě,
v nich se topím, ve Tvém objetí žiju
Miško tohle vypadá, jako by u tebe bylo vše zalitý sluníčkem... jestli tě takhle miluje... pak tě MILUJE!!!
09.09.2023 20:42:23 | cappuccinogirl
kapučínko zlatá, někdy to mezi námi skřípe, a bylo i jedno těžké období, ale vše jsem překonaly a zvládly jsme to, své city ve svém srdci skrývá, ale takhle přesně mě MILUJE!!!
09.09.2023 21:17:18 | Misha