Anotace: ...
Ve chvílích rozkoše se svět zastaví,
všechny starosti a bolesti jsou zapomenuty
Jsme pohlceni slastí jako vlna v moři,
v jednotu dokonalou se naše těla spojují
Vášnivé doteky a polibky plné ohně nás rozpalují,
touhu v nás probouzí
Společně se na vlnách rozkoše vznášíme,
na všechno, co nás tíží, zapomínáme
Naše těla v harmonickém tanci tančí,
sténání se ze vzdechy slasti prolíná
Jsme jako umělci tvořící dílo vášně,
v tom okamžiku jsme nejvíce živí
Každý moment i dotek si vychutnáme,
do hlubin rozkoše se propadáme
Jsme jako plameny, které se navzájem rozpalují,
ve vzájemném objetí se na další extázi těšíme
Rozkoš je jako melodie, která nás unáší,
do světa bez hranic i omezení
Jsme ztraceni v extázi, ve slastech bezbřehých,
v té chvíli cítíme, že jsme opravdu vášnivý