Ležíme spolu nazí
Prsty přejíždíš
Vnitřní stranu mých chtivých paží
S tou jemnou a bílou kůží
Kde číhají na podnět
Nervová zakončení
Touhou po sobě dech se nám úží
I tím, že jsme
Poněkud zaskočeni
~~~
A měsíční srpek
Se na nebi zahoupal
Houpání myšlení.
HOUPY HOU na obloze.
***
Další krásná báseň.
Díky.
10.09.2023 20:51:32 | Fialový metal