Anotace: …
Tak to bývá když se spřízněné duše potkají
Mohla by jej milovat ve skrytu - Ach potají
Prvopočátky to jsou bezhlavá opojení
Rozkvétající zahrada - Eden - had zde není
Nic netrvá věčně had se připlazí pod mlázím
srdce krvácí žalem vzlíná skrze obvazy
Dříve než muž stačí křiknout - mou duši za koně
zvolá ona - co jsi dělal - povím tvé zákonné
Proto si ze všeho nejraději snění hýčkám
o dívce s velkými prsy při jízdě na koníčka!
:D
10.09.2023 18:27:46 | kozorožka
Přeji klidnou noc kozorožce
A bude při štěstí trošce
Anebo při režiséru Troškovi
Brzké ráno ti odpoví
10.09.2023 20:09:25 | kudlankaW
Děkuji Ti, Márty, i Tobě sladké snění až do kuropění. Teď mě napadá - kuropění, to zní tak poeticky, ale nejspíš se jedná o pění kuru neboli slepičí kdákání. Jak uměli být naši předci poetičtí…
10.09.2023 21:12:14 | kozorožka
já se neusmívám... bo rozumím...
ale jooo...usmívám se taky :-) tady na modré zdi můžu :-)
10.09.2023 18:10:33 | cappuccinogirl
HOUPY HOU.
Skvělý začátek.
Smutný prostředek.
***
Usmívám se od ucha k uchu.
10.09.2023 18:08:33 | Fialový metal