Po desáté večer
Na židli sedíš
Bradu podpíraš
Dopředu hledíš
V ruce touhu máš
Pryč s tou halenou
Knoflík po knoflíku
Zůstává na ramenou
Kalhoty u pupíku
Ňadra holá
Ruce svlékají
Kalhoty zpola
K nohám padají
Poslední zakrytí
Zůstává na těle
Tvůj pohled zachytí
Když klekám si před tebe.
Přečteno 212x
Tipy 20
Poslední tipující: Jan Urban, sarka, martinaV, mravenec, Vědma, Anfádis, Psavec, RadekČ, Ondra, IronDodo, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)