Horké noci...
Něhu rozléval jsem Ti
Dlaní na nahém těle
Jako řeka protékal Tebou
Chtít oddat se mu cele
Za horkých nocí
Pilas lásku ze mne
Já nechal oči otevřené
Do hlubiny Tvé jemné
A když jsme se
K sobě přistiskli prudce
Dech ve vášnivý přecházel sten
Chvět se nám počaly ruce
V konečcích duše
Bylo cítit Tvé zachvění
Prorůstalas mnou
Vstříc vzpomnění...
Přečteno 287x
Tipy 21
Poslední tipující: šerý, martinaV, Anfádis, Psavec, Kaňka, Lexi, cappuccinogirl, narra peregrini, Ophelia81, mkinka, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)