Jiskříme spolu
Má touha
Se stahuje dolů
Do místa
O kterém ti šeptám
Že v něm láska
Pramení
A prozatím
Přikrývám ho dlaněmi
Tvými
Krásně vyobrazená touha a vzrušení.
je něco krásnějšího než jiskření?
Tak je mu zkrátka souzeno
vzdávat hold tvému kožíšku,
ó krásná trojská Heleno,
jenž nosíš hrdě v podbřišku.
18.09.2023 22:46:39 | Jackyl
Wow, není nad takovou přikrývku... a není pak i nad to odkrytí... krásně jsi napsala :-)
18.09.2023 18:57:46 | cappuccinogirl
Skvělé a ze života.
ST*
***
Ledové mám ruce
Pramen je moc horký
Ledové mám srdce
K večeru jím vdolky
A dál mlčím
Přišlo šílené vnuknutí
Co by bylo
Kdyby to bylo obráceně
Úplně
I Ty vdolky.
Osmažíme ...
Ještě jednou.
Pssssssssst ...
Po "desáté" večer nejdřív.
***
Padím balit kufry.
Promiň Anfádis.
Jsem příliš rozhoupaný.
18.09.2023 18:16:49 | Fialový metal
Hmm... sním o tom...:)
18.09.2023 17:06:02 | Žluťák