Anotace: …
(Dvě ženy ve středním věku vedou dialog na balkoně v místním dialektu)
Ty posluchej - vim kolik co měšic zarobiš
bydliš na malym městě - nic nenarobiš
aji vim že to nejsu desečičišice
tolik nezarobiš ve tvoji fabryce
Si fajně bronzova to nemaš od rybnika
byla si u mořa co - mám recht tak si řikam
měla si dost prachu pučene od lichvaře
a tych novych hader co maš viset v almaře
Šachty su davno zavřene - nejsu poruby
tak rok sem se trhala žvance od huby
zrobila sem se radost - jak malému děcku
včil dobře posluchej - letadlem až v Řecku
Co na druhy rok - poletiš zase za slunkem
Ty si na mě moc hrr - neber to tak švunkem
Vyšlo mě to na necelé dva moji platy
Cosik mám pujčené od segry od taty
Včil si musím najít jaku dobru bokovku
šamstra na šuk - pudu za eura za stovku
už už se kamoško vidím v tym Karibiku
než valit přesčasy - zmaknu paru styku
Vic jak štyry křižky už máš na svojim hřbetě
furt to rada robiš - rada si na světě
enem daj pozur ať má na nim dycky gumku
jak to dluho nemá - chápeš to v tym švunku