Dnes dohodly se souhlásky
Nechtějí verše bez lásky
A složily
Tk pjď k mn klšk mj
Ť phldm ocsk tvj
Samohlásky by to také chtěly
Mají tuto sloku na neděli
Á iá o ya ěá ua
Í e i oa e éo ua
Tohle je prostě ta hrává, originální Hadzika. Chybí mi milá Anfádis.
26.09.2023 23:01:53 | Jiří I.Zahradník
Paráda... nápaditá jsi neskutečně... ale snad ti tohle nezůstane... bych se s tebou radši dorozumívala morzeovkou...:-):-):-)
21.09.2023 18:31:16 | cappuccinogirl
To zní jako pozvání
na přijemné mazlení:)
21.09.2023 17:53:14 | Žluťák