Anotace: :)
Co s pátečním večerem,
když noc se vlády chápe
buď ho prožít s manželem
nebo s jiným chlapem.
Touha lásce nepřekáží
spolu kráčí životem
ať si puritáni káží
já jsem vždycky ochoten.
Věnuji se bez překážek
ženám co mi dají šek
hele chlapi bez urážek
spíš bych čekal vděk.