Moc ráda bych byla kočkou
O nohy se ti třít a vrnět
Se spadlou první vločkou
Na lůžku chtěla bych tě hřát
A upírat na tebe
Své velké oči kočičí
A milovat tě
Jak si budeš přát
Drápky bych měla zatažené
Většinou
Super, kočko.
Je divný, když se chlap miluje v ponožkách.
Tady by to bylo ještě divnější. Požadoval bych pro kočku rukavice... :)
29.09.2023 19:05:27 | Koala
Kočky ví..;)
..tak tu jsem zas napsala já.
A TY..dobře víš
milá Anfádis**:)
27.09.2023 22:55:32 | jenommarie
To jsi říkala i minule ;-))
Zítra mě chtějí pustit z JIP.ky
***
Ať se Ti daří.
Krásný text.
27.09.2023 21:28:21 | Fialový metal
Krásně vášnivé a drápky většinou ;) zatažené - ach, kouzlo vzpomínek pro mne, něžná Vlaďko :)**
Díky moc a přeji Ti nádherný večer i divokou noc ;)**
27.09.2023 21:27:57 | Ondra
To známe moc dobře,
tyhle silné sliby
ale potom na zádech
bolí i dotek peřiny:)
27.09.2023 20:12:57 | Žluťák