Penis svírám ve své dlani
hebkou a žhavou součást tebe
Prsty si hrají, palec klouže
Kapičky kanou, prsty roztírají je
po celé délce těla jeho
Penis se chvěje, svaly se cukají
Koule ti pod tělem tepají
do prstíků co jej objímají
Pýchu tvou a slabost těla
která zradí tě, kdykoliv bych chtěla
A životem vlastním bude si žít
Užívat si, zatímco ty sníš
co všechno ještě udělá
Prstíky zmizí, penis se cuká
jazýček prstíky nahradí
Rty jej obejmou, políbí
do vlhkosti úst jej vtáhne ti
a......
Že ty už jsi tohle někdy dělala...?:)
30.09.2023 14:03:20 | Žluťák
Když to okomentuji diplomaticky, tak musím napsat, že Tvé poutavé dílko mne nenechalo klidným. Dá se říci, že jsem ho plně procítil... :)
30.09.2023 13:45:52 | Koala