Anotace: ;)
Dlouze se dívat do očí
až jiskry lásky přeskočí
dlouze, jen dlouze, jak to jde
podlehnem touze, ale kde?
Na trávě blízko splavu
podložím bicákem hlavu
opřu se o loket squoshový
na oči dam Ti květ makový.
Líbat se budeme dlouze
až oba podlehnem touze
v pleskání ryb na hladině
zmizí i zvuky ve klíně.
Než přijde noční rosa
a s ní i pěkná kosa
budem se těly zahřívat
líbat se, hladit a milovat.
Rána zde budou tichá
jen brouček v trávě vzlyká
pod těly zničil se domeček
a zmizla myška i krteček.