Anotace: Kdovi...
;-) Tohle mi něco připomíná...ale je nakonec je v tom pravda..chci to já nebo ty..? Moc pěkně..
30.04.2007 10:32:00 | Petr Z
Mám rád něžné milování ...
i dominací jednoho nebo druhého ..
... bolest a další tvrdé stimuly nemusím ...
Ale pokud je u jiných potřeba
zapojit všechny smysly a senzory těla vzájemná,
.... proč ne ....
vždyť ti dva by se měli snažit naplnit jeden druhého ...
... a to především ...
26.04.2007 13:39:00 | HarryHH
Hrajem si
/dneska na Sněhurku/
škrábu na skleněný víko
a prej to kazím
/tak promiň.../
svítím ve tmě
bledě foskoreskující zimou
vlásky za ušima
Takhle to chceš...
Knoflíky roztrhaný
... prej na co bych je měla
jako Růženka
a tak mám v sobě
zicherky
a křičím
ať jsi si jistej....
že to strašně
bolí...
takužměpomilujpomilujpomiluj...
////////////////////////////////////
:-)
25.04.2007 15:10:00 | Mango-Holka
uff síla, tuhle ti radši hodnotit nebudu..kdyby nebyla pod sekcí sex, tak bych to i ohodnotil, ale takhle se mi do toho nechce
01.04.2007 17:25:00 | Lukk
Svazuje si mě k sobě
provazem jménem touha
a já mu za to podrážím nohy...
pokaždé se však zvedne a rozváže mě
aby mě k sobě přivázal ještě blíž;-)
tak trochu mi ta básnička připomněla i můj vztah
31.03.2007 15:31:00 | Angua